Personlige erfaringer med Gødning 

Personlige erfaringer med Gødning 

30. juli 2019 Slået fra Af ajadmin

Når det kommer til gødning, så er det lidt forskelligt fra person til person hvilken gødning der er bedst, efter min mening. Der er selvfølgelig nogle anerkendte mærker som vi alle kender. Men fælles for alle, så er der de samme midler i gødningen i dem alle sammen. Dog er der naturligvis nogle mærker der blander flere midler i den samme. Det vores planter har brug for er vores NPK, som er Nitrogen, phosper og kalium. Og disse tre midler er i samtlige grundgødninger i alle mærker. 

Forskellen med Gødning

Det der gør forskellen for hvilken der passer bedst til ens behov, vil jeg give et eksempel på. Dengang jeg startede med at gro, ville jeg gerne have noget der var nemt at arbejde med, og hvor jeg ikke skulle have hele pibetøjet frem når jeg skulle gøde. Derfor valgte jeg GHE FLORA SERIE fra General Hydroponic Europe.

Jeg vil til enhver tid anbefale en nybegynder at bruge GHE fordi det er skide nemt at arbejde med. Og det er let at forstå, mange af deres varer har også mærkater på dansk. Ellers norsk og engelsk, som også er meget nemt at forstå. Da jeg så blev lidt bedre til at gro, ville jeg gerne udfordre mig selv lidt og lave nogle små forsøg ved at tilføje nogle additiver.

Grunden til jeg ikke startede med at bruge additiver var for at se om det overhovedet hjalp noget som helst. Efter at have prøvet BIO BLOOM fra GHE, lykkedes det mig at få flere gram i watt. Da jeg så havde prøvet det og fået et godt resultat ud af det valgte jeg at prøve et nyt mærke, igen for at udfordre mig selv.

Dog har du også muligheden for at anskaffe dig en trailer til arbejdet – læs mere her!

Forskellige mærker

Denne gang havde jeg læst meget på nettet om 2 forskellige mærker som hedder Canna og Advanced. Der stod mange positive ting om begge 2. Men den der talte mest til mig, var Advanced, da de har rigtige mange additiver at benytte sig af. Hvilket jeg syntes var rigtig spænende. Det var en lille smule anderledes at bruge Advanced frem for GHE da man siger at Advanced kun er for ”Eksperter”.

Efter min mening kan alle bruge Advanced, men jeg personligt anbefaler at man starter ved GHE, før man springer ud i Advanced, det er sjovere at bruge, men resultatmæssigt, gør det ikke en forskel man kan mærke på længere sigt.