Spred dit lys – A Just A Wing Reflector

Spred dit lys – A Just A Wing Reflector

14. november 2019 Slået fra Af ajadmin

Efter at have groet med flere forskellige former for reflektor, ville jeg gerne prøve noget nyt. Og investere i noget mere lækkert udstyr og bedre udstyr for mine planterne, for at opnå de bedst mulige resultater. Fordelene ved denne form for reflektor er dens store størrelse som nærmest dækker hele min kvadrat. Hvilket gør at lyset fra pæren, reflektere lyset ud over alle min planter, som er alfa, omega i den lange ende og ikke mindst de resultater og forventninger som jeg har til mit grow.

Den gode a just a wing reflector

Denne type reflektor fås i forskellige modeller, alt efter hvor meget genskin man ønsker der skal laves ned over ens planter, samt fås denne type også i medium og large udgaver, der kan også købes ekstra udstyr som fx en super spreder, som spreder lyset endnu mere fra udgangspunktet hvilket nogle har haft meget stor glæde af.

Fordelene ved denne reflektor. Er at det gør det nemmere for mig at opnå den mængde som jeg gerne vil producere i mit grow. Og man har lettere ved at opnå maksimale resultater.  Den er super nem at samle og at montere. Og i forhold til dens størrelse vejer den ikke særlig meget. Hvilket er lækkert når man skal hænge den op og dermed skal ikke været bekymret for om mit telt nu kan holde til det. 

Unikt design

Dens unikke design, gør at reflektoren koncentrer sig om det kvadrat den hænger over. Da den buger i siderne og reflektere direkte ned imod de planter som står under kvadratet.

Der skal virkelig noget helt specielt andet til at få mig til at udskifte min A Just A Wing Reflector. Jeg føler at jeg endelig har fundet en reflektor, som giver mig de resultater og forventninger som jeg har til min reflektor.