Unicorn pynt – det bedste til alle festligheder og det er fakta

Unicorn pynt – det bedste til alle festligheder og det er fakta

25. juli 2019 0 Af ajadmin

Hvis du ikke har prøvet at bruge unicorn pynt til din fest misser du altså noget. Det er helt umuligt at fantasere sig til, det skal simpelthen opleves. Hvis ikke du er overbevist endnu, vil jeg naturligvis promovere det endnu mere senere i teksten. Læs med og se hvad vidunderne ved denne pynt kan gøre for dine fester. Jeg ser det, hvis i ikke læser med.

Unicorn pynt er min favorit

Jeg har selv holdt mange fester efterhånden og har lagt mærke til et mønster. Folk er mere på til at feste og høre noget lidt mere dakket musik hvis der er pynt. Det er naturligvis derfor jeg har investeret i mange forskellige temaer af pynt. Jeg har noget egyptisk, men også indisk tema. Jeg må sige de alle er rigtig gode, men der er dog nogle der virkelig stikker ud i flokken. Et af dem er f.eks. mit tema der omhandler zoologisk have, men der er mange flere på det niveau. Jeg har to der er ca. lige gode. Det ene handler om at man allerede er nede på klubben. Det er altså en masse neonlys og sådan noget lækkeri. Det er dog ikke noget jeg bruger så ofte, fordi de kræver så meget tid. Mit aller bedste tema er helt sikkert unicorn pynt. Det giver en underlig bøssevibe til festen. Det synes jeg er sjovt og gør heller ikke andet end at gøre så nogle af gæsterne er ukomfortable. Det betyder også at man kan se hvem der er meget usikker på deres seksuelle indstilling, hvilket jeg altid synes jeg en sjov måde at kende folk på.

Unicorn pynt giver masser af streetcred

Kan man sige unicorn pynt uden at tænke på gaden? Det kan nogle mennesker muligvis, men jeg synes altid at enhjørninger har været meget specielle. Det er et utrolig smukt dyr, men det er ikke ligefrem ufarligt. Det kan faktisk perspektiveres til en luder på sit hjørne. Man skal ikke lave sjov med den eller hende, ellers vil den nærmest slå dig ihjel. Den ene har dog et horn, mens den anden bare har en alfons, som beskytter hende. Jeg er mest til unicorn pynt fordi det er en smule vovet, men samtidig er det meget lidt vovet. Det er en slags prinsesse fødselsdag, samtidig med at det virkelig kan blive den fedest fest nogensinde. Jeg ved ikke med jer men jeg skal have mere unicorn pynt.